Follow me

vineri, 5 octombrie 2012

Amuzament!

Post special pentru fetele din Romania.

Ieri, din lipsa de ocupatie, eu si colega  mea de apartament am inceput sa ne uitam pe youtube la diverse tutoriale make-up. Deci ne-am amuzat total...Ati cautat vreodata asa ceva pe youtube ? Daca nu, va recomand sa incercati. Si nu,nu vreau sa critic pe toata lumea chinuita de talent ( asa cum sunt si eu cu activitatea blogului ),dar in afara de vreo 2 fete care chiar stiu ce fac acolo,restul sunt total pe langa .....Si sunt atat,atat de amuzante !

Cele mai tari sunt fetitele de 10,12 ani care ne arata si explica(in mod detaliat) cum sa ne machiem corect! =))) Asta a fost efectiv prea tare... unele ne mai dau si lectii de viata etc etc :-@ Adica  stiu si inteleg ca noile generatii sunt din ce in ce mai evoluate si noi, cele trecute de 18 ani acum, ne jucam cu papusile la varsta lor, dar totusi, e prea de tot !

Numarul 2 in amuzamentul nostru sunt cele care ne arata produsele lor make-up ( creme expirate, farduri sterse, lac de unghii la 2 lei ) . Sunt prea rautacioasa?? Sa ma opresc?  Prefer sa continui. :))

Numarul 3 din clasament .... ..... .... (suspans, suspans) fetele care ne arata diverse coafuri si care nici nu stiu sa tina in mana un piaptan.

Pe langa toate acestea se adauga balbaitele, fetitele care ne arata camera lor si  fardul "Hello Kitty" pe care tocmai l-a achizionat . Ce sa mai ?! E distractie totala in lumea youtube-ului !

Ma gandesc.... si eu ma plictisesc uneori si vreau sa am o activitate care sa-mi ocupe timpul ( timp de care momentan nu prea mai dispun ) si pentru asta: tadaaaam mi-am facut un BLOG!!!!  dar sa te faci de ras ? singura? in fata a milioane de oameni care intra pe youtube? asta e deja prostie curata. Si nu, nimeni nu le spune fetelor alea sa inceteze ca nu au niciun talent , nici macar pe cel oratoric; sau  macar sa faca un bine omenirii si sa incerce sa nu mai  respire pentru o perioada....lunga perioada.....

Stiu, am fost rea.Dar intr-un fel, eu le multumesc acestor artiste ca ma amuza din cand in cand .

2 comentarii:

Anna spunea...

:))) Sunt de acord cu tine.
E atat de adevarat si in acelasi timp atat de trist pentru ca exista oameni care nu au simtul ridicolului :-<; bine... uneori ma gandesc ca ei sunt mai fericiti pentru ca nu ii afecteaza parerea celorlati, dar totusi... e trist.
Te pup!

Unknown spunea...

:) Ma bucur ca imi impartasesti ideile, Ana....Asa e , nu le pasa de parerea celorlati tocmai din cauza ignorantei si arogantei lor,ceea ce e intr'adevar trist.